logo FBlogo Youtube
logo

My fair lady

Grand Cinema & More se pregătește să redevină gazda unui spectacol grandios
Peste 70 de artiști profită de ultimele două săptămâni de repetiții înainte de cea de-a doua serie de reprezentații „My Fair Lady” Repetițiile pentru cea de-a doua serie de reprezentații „My Fair Lady” au început deja.

Citeste mai mult…

„My Fair Lady”, o producție de anvergura spectacolelor de pe Broadway, revine pe scena din Grand Cinema & More
Cea mai mare producție privată a unui musical va putea fi urmărită in lunile octombrie si decembrie. Grand Cinema & More invită spectatorii care iubesc teatrul, muzica și dansul, unite în mod fericit în jurul unuia dintre cele mai jucate titluri de pe West End și Broadway, la noi serii de reprezentații ale spectacolului-eveniment „My Fair Lady”.

Citeste mai mult…

Eliza Doolittle și Henry Higgins urcă din nou pe scena Grand Cinema & More
Musicalul „My Fair Lady” revine pe scena cinematografului, iar biletele au fost deja puse în vânzare. „My Fair Lady”, spectacolul-eveniment în montarea regizorului Răzvan Ioan Dincă, s-a bucurat de un succes răsunător, confirmat de catre cei peste 2.000 de spectatori care au trecut pragul cinematografului în cele 4 zile de reprezentații.

Citeste mai mult…

„Musicalul perfect”, rescris la Grand Cinema & More prin efortul a zeci de soliști, actori și dansatori
Peste 2.000 de spectatori au fost martorii spectacolului-eveniment “My Fair Lady”, interpretat în viziunea regizorului Răzvan Ioan Dincă Sutele de ore de repetiții, încrederea colectivă în succesul acestui proiect, ingeniozitatea și viziunea artistică a unei întregi echipe de profesioniști s-au concretizat într-o serie de reprezentații demne de a recrea ceea ce a fost numit „musicalul […]

Citeste mai mult…

Au fost anunțate distribuțiile reprezentațiilor My Fair Lady din perioada 26 – 29 mai
Sunt gata distribuțiile pentru spectacolele de premieră My Fair Lady!  Pe data de 26 mai vor urca pe scenă Irina Baianț, Richard Balint, Adrian Nour, iar premiera din 27 mai îi va reuni pe Ana Maria Georgescu, Ernest Fazekas și Cătălin Neamțu. Verifica mai jos distribuțiile complete pentru toate cele șase reprezentații. Premiera My Fair Lady 26 mai […]

Citeste mai mult…

Casting pentru musicalul “My Fair Lady” în regia lui Răzvan Ioan Dincă
Grand Cinema&More organizează în data de 7 martie 2016, casting pentru unul dintre cele mai frumoase spectacole muzicale din toate timpurile: ,,My Fair Lady” de Frederick Loewe.

Citeste mai mult…

Mai multe vedete la castingul organizat pentru musicalul “My Fair Lady”, regizat de Răzvan Ioan Dincă 
Interes deosebit pentru musicalul "My Fair Lady", pe care regizorul Răzvan Ioan Dincă urmează să-l monteze şi să-l prezinte în curând. Mai multe vedete au participat la castingul pe care acesta l-a organizat. Adevărul vă prezintă în exclusivitate aspecte de la probele pe care interpreţii le-au dat în faţa unei comisii din care a făcut parte şi dirijorul Daniel Jinga.

Citeste mai mult…

Peste 250 de artiști s-au prezentat la castingul pentru ,,musicalul perfect”
Punerea în scenă va avea loc la Grand Cinema & More, în calitate de producător al spectacolului. Poziționat prin evenimentele susținute anterior ca loc alternativ de desfășurare a manifestărilor artistice de calitate, Grand Cinema & More este mai mult decât un cinematograf.

Citeste mai mult…

Peste 250 de artiști, la castingul pentru ,,My Fair Lady”. Cine face parte din distribuție?
Cu ocazia celebrării a 60 de ani de la premiera mondială a spectacolului ,,My Fair Lady” de Frederick Loewe, care a avut loc la Mark Hellinger Theatre de pe Broadway în data de 15 martie 1956, numeroase instituții din întreaga lume realizează noi producții ale celui ce este considerat drept ,,musicalul perfect”.

Citeste mai mult…

S-au pus în vânzare biletele la „musicalul perfect”: „My Fair Lady”, producție a Grand Cinema & More.
Primele reprezentații ale musicalului „My Fair Lady”, în regia lui Răzvan Ioan Dincă, vor avea loc de joi (26 mai 2016) până duminică (29 mai), la Grand Cinema & More din cadrul Băneasa Shopping City

Citeste mai mult…